Barça

Primer, els comptes en verd

Barça. El president Joan Laporta valora la temporada del primer equip amb un “aprovat justet”

“La prioritat és sanejar l’economia del club.” El president del FC Barcelona, Joan Laporta, no es va cansar de repetir aquesta consigna en l’entrevista que va oferir ahir a la tarda al Tot Costa de Catalunya Ràdio. Més que una entrevista, de fet, va ser una roda de premsa, ja que Laporta va accedir a respondre totes les preguntes sobre l’actualitat blaugrana en el seu vessant més extens, tot i que en algunes no es van acabar d’esvair els dubtes.

El president blaugrana va explicar que el club treballa per vendre abans del 30 de juny el 10% dels drets televisius i el 49% de Barça Studios “per poder afrontar totes les operacions” que tenen en l’horitzó. Una de les quals és el fitxatge de Robert Lewandowski, objecte de desig després del fitxatge frustrat de Haaland. Laporta no va donar detalls sobre l’entesa amb el davanter polonès i va remarcar que “cal deixar treballar la secretaria tècnica”. Una rèplica que també va utilitzar quan va sortir el tema de la venda de Frenkie de Jong. Molt se n’ha parlat els últims dies, de l’holandès, que conserva una bona quota de mercat, i un traspàs ajudaria a recuperar liquiditat. “Farem el que més convingui al Barça”, va dir, i recordava que “Xavi és qui mana, però també Mateu Alemany i Jordi Cruyff”, director de futbol i secretari tècnic de l’entitat, respectivament.

Renovacions

Dembélé no deixa ningú indiferent i és tema recurrent de debat en les tertúlies culers. Laporta creu que el francès “vol quedar-se, però està molt temptat per altres opcions amb millors condicions i els representants respondran quan acabi el curs”, és a dir, la setmana vinent. Sobre Alves, va dir que per l’entitat no hi hauria problema que continués, ja que ha complert amb els objectius fixats.

LA VALORACIÓ

Dono un aprovat justet a aquesta temporada, per veure d’on veníem i on som, però en volem més
Si no s’haguessin lesionat jugadors com Pedri i Piqué, encara hauríem lluitat per la lliga
Joan Laporta
PRESIDENT DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)