Barça

El Barça jugarà dos amistosos contra l’Inter Miami i el New York Red Bulls

Gira. El club blaugrana tornarà als Estats Units després de dos estius sense fer gira de pretemporada per la pandèmia del coronavirus

El Barça tornarà a trepitjar els Estats Units en el transcurs d’una pretemporada després de dos estius sense fer-ho per culpa de la crisi del coronavirus. L’equip dirigit per Xavi Hernández jugarà dos amistosos contra l’Inter Miami i el New York Red Bulls el 19 i el 30 de juliol respectivament: “Ens omple d’orgull tornar als Estats Units i jugar aquests dos partits en un país que és estratègic per a nosaltres, ja que és un territori on comptem amb una gran base de fans i on el futbol ha experimentat un gran creixement en els darrers anys”, comenta Juli Guiu, vicepresident de l’àrea de màrqueting del Barça.

El conjunt blaugrana ja ha fet pretemporades als Estats Units els estius del 2011, 2015, 2017 i el 2018, quan la va fer conjunta amb el Barça femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)