Barça

Giráldez: “Sortirem amb tot per guanyar”

A punt. L’entrenador blaugrana ha comparegut en roda de premsa en la prèvia de la final de la Champions de demà contra el Lió

Jonatan Giráldez ha atès als mitjans de comunicació un dia abans de disputar-se la final de la lliga de campions que enfronta al Barça i al Lió a la ciutat de Torí dissabte a les 19 hores:

Partit històric

“Per la història dels dos equips, el que ha demostrar el Lió en els últims anys, per tot el que ha fet pel futbol femení i per l’evolució del nostre equip és un dia en el que arriben els dos millors equips d’Europa. La gent gaudirà de tot l’espectacle”.

Fortalesa francesa

“L’Olympique de Lió ha mantingut una estructura bastant forta amb jugadores amb experiència en aquesta competició i manté molt bé la seva identitat. Domina diferents registres, no li agrada tenir tota l’estona la pilota i és capaç d’esperar a camp propi i també contraatacar. Són jugadores amb capacitat d’adaptació a diferents escenaris i, per part nostra, hem tingut una evolució a nivell de joc que ara mateix fa que puguem competir contra qualsevol equip d’Europa”.

Confiança

“Arribem amb molta confiança i si fem les coses bé, tindrem moltes opcions de guanyar el partit”. “Motivació, il·lusió, ambició perquè hem fet molt bona feina a la lliga, a la Champions i a la copa. Les experiències viscudes al llarg de la temporada ens han ajudat a arribar d’aquesta manera a aquest tram de la temporada”.

Batalla al mig del camp

“Serà una de les claus veure si serem capaços de dominar aquesta part del partit amb pilota, amb possessions llargues i amb intenció d’atacar moltes vegades. Tenim jugadores amb talent i capacitat de diferents registres de joc en funció dels espais on siguin”.

Mentalitat guanyadora

“Pel perfil de les jugadores i del propi staff, tenim una característica que és que ens encanta guanyar i odiem perdre. Les jugadores ho demostren cada dia pel nivell d’intensitat també als entrenaments. Les estadístiques diuen que mai hem guanyat al Lió i crec que es motiu suficient per afrontar el partit de demà amb la sensació de trencar una tònica. Sortirem amb tot per tenir opcions de guanyar la final”.

Fidels a una idea

“Quan plantegem les setmanes a nivell d’entrenament, la idea principal és intentar millorar el nostre model de joc, és clau ser fidels a la nostra idea. Després cal fer petites adaptacions en funció del rival, que implica una interpretació durant el partit per entendre quines són les posicions que ens ajudaran a atacar millor”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)