Barça

El Barça s’acomiada de la lliga amb una derrota al Camp Nou (0-2)

El Barça, negat en atac, s’ha acomiadat de la lliga amb una altra derrota al Camp Nou, aquesta vegada contra el Vila-real, que necessitava els punts per assegurar la seva presència a la Conference League. Pedraza i Moi han marcat els gols dels visitants, el segon després d’un error geu d’Adama, que segurament ha jugat el seu últim partit al Camp Nou, igual que altres jugadors com Dembélé, Riqui Puig i Mingueza.

La posada en escena del Barça ha estat excel·lent amb Adama molt actiu. L’extrem ha tingut la primera ocasió clara (2’) i Ferran n’ha tingut una altra (6’). La pressió ha continuat amb recuperacions i passades ràpides. Busquets, amb un excel·lent xut, hauria pogut marcar (15’) en uns minuts amb el Vila-real superat. A mida que han passat els minuts els visitants han pogut travar més el partit. El Barça ha començat a abusar de les centrades laterals. Aubameuang, ben marcat, no n’ha pogut pescar ni una.

En la primera jugada ben trenada del Vila-real Parejo ha enviat una passada precisa a Pedraza, que entrant per l’esquerra ha batut a Ter Stegen. Abans del descans Torres, amb una boleia baixa, ha tingut una altra clara ocasió per marcar, però l’efectivitat no és la millor arma d’aquest equip.

El segon temps ha començat amb domini del Barça. Munuera Martínez ha xiulat un penal sobre Ferran, però el VAR l’ha tret fora. El Vila-real ha matat el partit en el 54. Adama, defensant dins l’àrea, ha regalat una pilota a Moi, que ha fet una rematada imparable. Han entrat Dembélé i Ansu Fati a la recerca del gol perdut. Frenkie l’ha trobat però el VAR, un altre cop, ha aparegut per anul·lar la jugada. A partir de llavors la defensa groga ha imposat la seva llei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)