Barça

L’1x1 del Barça

Per Lluís Simon

TER STEGEN
BATUT
Dues vegades va arribar el Vila-real i dues barraques es va endur cap a casa. Es troben a faltar aquelles aturades que sovint salvaven l’equip en les situacions més compromeses. Necessita millorar.
ALVES
Va deixar espais a la seva banda. El primer gol del Vila-real va arribar quan volia recuperar la posició. Adama va intentar protegir-lo però va ser pitjor el remei que la malaltia. Encara no ha renovat.
araUjo
estimat
El públic va aplaudir totes les seves accions. Intimida amb la seva presència i Alcácer ni la va flairar al seu costat, però té massa forats al seu voltant per liderar una defensa que sigui infal·lible.
lenglet
invisible
Podia haver jugar qualsevol altre central del segon equip o del juvenil i el resultat segurament hauria estat el mateix. Com a mínim els joves generen il·lusió. Lenglet és el passat.
jordi Alba
accelerat
Ha fet una bona temporada i no es tracta ara i aquí de fer una crítica poc constructiva. Simplement no va tenir el dia, sobretot a l’hora de triar el millor moment per pujar o per centrar a l’olla.
busquets
cansat
Ha completat una altra temporada farcida de partits i amb un desgast físic que li complica la vida a mesura que avancen els minuts. Correcte en la primera part i perdut en la segona sense un objectiu clar.
F. DE JONG
tímid
Va començar bé, però tota la història del traspàs al United no l’està ajudant. Vol fer moltes coses i sovint n’acaba fent poques i no molt bones. Va rematar a gol en la segona part però era fora de joc. Per 80 milions...
GAVI
radioactiu
Sempre és el més motivat de la classe i el primer que es proposa acabar els deures i treure un excel·lent, però quan veu segons quines actituds al seu costat deu pensar “Mare meva”.
adama
retratat
El seu inici va ser explosiu però els defenses li van acabar llegint la matrícula. Per més inri no va defensar bé en el primer gol i va fer una de les assistències de la seva vida en el segon. No continuarà.
aubameyang
marcat
Albiol i Pau van sortir amb la lliçó apresa. Si no ens remata no ens marca. Va haver de sortir de l’àrea per buscar-se la vida i va provar un únic xut, molt desviat. La seva bona ratxa sembla haver passat a millor vida.
Ferran
desafortunat
Dins el mal partit en general de l’equip, va ser el que més s’hi va fer en atac. Va tenir dues bones ocasions, no senzilles de rematar, i va forçar un penal que el VAR li va esguerrar. Era fora l’àrea. Mala sort, que diuen.
DEMBÉlÉ
fluix
Va sortir al camp amb poca esma i el cap en un altre lloc o en una altra vida. Amb l’actitud d’ahir ho deu tenir fet amb qualsevol equip.
ANSU
perdut
Entre la banda i el centre no va quedar clar on jugava. Això sí, hauria estat clau si el VAR no hagués anul·lat una gran acció individual.
riqui
superat
Ell mateix ha vist que ja no és jugador per al Barça ni tan sols com a revulsiu en les segones parts.
memphis
anul·lat
Es va col·locar entre els centrals, però un cop més li va faltar velocitat per executar els moviments.
mingueza
comiat
Un altre que deia adeu. Només va intervenir un cop i malament. Centrada al no-res.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)