Barça

Rumb a Austràlia

Després del fatal tancament de lliga al Camp Nou amb una nova desfeta (0-2) amb el Vila-real, el Barça va agafar un avió de matinada rumb a Austràlia. L’equip doncs es troba ara mateix volant cap al país oceànic on jugarà un amistós per tancar la temporada. Ho farà a l’Accor Stadium de Sydney contra un combinat de jugadors de l’A-League australiana, en un matx que es disputarà dimecres 25 de maig (12.05 h, hora catalana).

Per al duel, Xavi Hernández ha convocat als següents 20 jugadors: Ter Stegen, R. Araujo, Sergio, O. Dembélé, Dani Alves, Memphis, Ansu Fati, Adama, L. de Jong, Jordi Alba, F. de Jong, Umtiti, Aubameyang, Gavi, Balde, Álvaro Sanz, Arnau Tenas, Mika Mármol, Jandro i Aranda.

Ferran Torres ha estat baixa al no haver pogut completar la seva pauta de vacunació a temps per motius personals i no pot viatjar a Austràlia. D’altra banda, Riqui Puig i Òscar Mingueza, estan convocats amb la selecció de Catalunya per disputar el duel contra Jamaica, que tindrà lloc el 25 de maig a Montilivi. Tampoc estarà Martin Braithwaite, convocat amb la selecció danesa. Per últim, Neto i Lenglet, no entren a la llista de convocats per motius familiars. Tampoc hi son els lesionats Dest, Piqué, Nico, Pedri, Sergi Roberto i Eric Garcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)