Barça

Amb el cap ben alt

Copa. El Barça i el Madrid es veuen les cares avui en la semifinal de copa a Alcorcón (21 h). Les blaugrana intentaran oblidar la patacada de la final de la Champions a Torí

Abans del sorteig que definia els enfrontaments de semifinals de la copa de la Reina, el Barça va demanar a la federació poder jugar el segon dia de competició per tenir una mica més de descans després de la final de la lliga de campions. Han passat quatre dies des de la derrota a Torí contra l’Olympique de Lió, i el desgast físic ja s’ha cobrat les baixes de Caroline Graham, per una lesió al peu dret, i de Melanie Serrano, amb molèsties al genoll dret.

El que més preocupa, però, és el desgast psicològic. Diumenge al matí l’equip va arribar a Barcelona capcot, amb cares serioses i algunes jugadores van optar per amagar la mirada darrere unes ulleres de sol. El pes de la decepció era evident, perquè elles eren les primeres que sempre havien cregut que aquest any sí que era possible vèncer les franceses, però és un sentiment que no va travessar la graderia, i és que l’afició no ha deixat mai de confiar en l’equip.

En aquest torneig, les blaugrana són les reines indiscutibles. El Barça ha aixecat la copa vuit vegades, i la d’avui serà la catorzena semifinal que juguin. D’experiència, els en sobra, també quant a encarar-se al rival. L’estadi de Santo Domingo d’Alcorcón serà testimoni del sisè clàssic aquesta temporada. L’equip de Jonatan Giráldez va sortir ahir al migdia cap a Madrid, i en arribar es va exercitar en l’últim entrenament previ al partit d’aquest vespre.

L’Sporting Huelva, a la final

El conjunt andalús va accedir a la seva segona final de la copa després de superar en l’altra semifinal jugada ahir el Granadilla Tenerife (0-1). La solitària diana de Patri Ojeda en el minut 73 va ser decisiva. L’Sporting Huelva, que va acabar la lliga desè amb 31 punts, va donar la sorpresa contra el conjunt de Tenerife, que havia acabat cinquè el campionat.

30 Partits guanyats 19

0 Partits empatats 3

0 Partits perduts 8

159 Gols a favor 41

11 Gols en contra 31

LA PRÈVIA

En el Barça no hi ha temps per passar el dol. El repte és saber quina capacitat tenim per revertir-ho tot
Jonatan Giráldez
entrenador del barça
És un rival complicat, però tenim les nostres armes i podem donar-los un ensurt
Alberto Toril
ENTRENADOR del Madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)