Barça

Aitana Bonmatí: “Només puc estar orgullosa de l’equip”

El Barça s’ha refet i ha tornat a demostrar la seva mentalitat guanyadora per accedir a la final de la copa. El tècnic Jonatan Giráldez ha elogiat el joc de l’equip en acabar el duel contra el Madrid.

El partit

“Estic molt content pel rendiment de l’equip. No era fàcil tenir aquest ritme competitiu alt després de jugar la final fa tres dies. Les jugadores han demostrat caràcter i personalitat”.

“Esperàvem una pressió avançada. A la Champions és el que elles volien fer. Però avui les jugadores han aplicat tot perfectament. L’únic ’però’ és el fet de no haver marcat algun gol més a la primera part. Amb el 3-0 a elles els ha costat més. Han demostrat ser competitives, però avui l’equip ha estat de 10”.

La final contra el Huelva

“És una final i el marge d’error és molt baix. Esperem tenir la iniciativa del joc, generar el major nombre d’ocasions i ser efectives, perquè els gols et donen la tranquil·litat per afrontar el partit d’una manera més pausada i serena. Dependrem del nivell que tinguem. Després de veure el que he vist avui, estic tranquil”.

La baixa de Jenni

“No sé si podrà jugar. Es va fer mal en una acció, ahir no va poder entrenar al 100% i per això no ha entrat avui. Veurem com està”.

Aitana Bonmatí, orgullosa

Qui també ha atès els mitjans ha estat Aitana Bonmatí, autora del 2-0.

La reacció de l’equip

“Em quedo amb la resposta de l’equip. Veníem de dies complicats i durs. La gestió emocional ha estat difícil. Avui l’equip ha sortit amb mentalitat i agressivitat. Com un equip guanyador, que és el que som i el que volem continuar sent. Estic orgullosa de la resposta”.

“Han estat dies durs, sobretot el dia de la final. No vam estar al nivell, però el futbol et dona oportunitats aviat. Avui la teníem, per demostrar qui som i el nivell al qual estem. Ens ha anat bé tenir un objectiu en ment aviat. Hem parlat d’allò que vam fer malament i hem fet autocrítica per ser millors. La final ens ajudarà. Hem demostrat que som l’equip guanyador que venim sent des de fa uns anys”.

“Els equips grans es veuen en els pitjor moments. Som un equip poc acostumat a situacions com la del dissabte i ha estat dur i difícil, però hem sortit amb mentalitat guanyadora. Pensant que tot sortiria genial. Hem guanyat i hem donat una lliçó. És el que portem al nostre ADN i només puc estar orgullosa del meu equip i l’staff perquè tots anem a la mateixa direcció. Estem en els bons i en els mals moments”.

La final de diumenge

“És una final. Independentment del rival que tinguem davant, sortirem com sempre. Volem sortir a guanyar. Jugant com avui, tot sortirà bé”.

“Les temporades són llargues i al final sempre costa més, però sent una final de copa no tinc dubtes que donarem tot el que ens queda per guanyar un altre títol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)