Barça

Jutglà diu adeu al Barça

El davanter del Barça Ferran Jutglà ha fet oficial que deixa el club. L’osonenc s’ha acomiadat públicament avui del club blaugrana en una carta publicada en les seves xarxes socials en la qual el jugador ha agraït al conjunt culer la confiança que van dipositar en ell i que li hi han permès fer un salt en la seva carrera.

En el seu escrit, Jutglà deixa oberta la porta a un possible retorn al Barça “en dues o tres temporades”, un indici que el seu traspàs podria incloure alguna opció de recompra per part del conjunt culer.

S’entreveu que el pròxim destí del jugador serà el club belga, el Bruges, que podria pagar per ell entre cinc i set milions d’euros per per al seu fitxatge. En cas que la venda es faci efectiva abans del 30 de juny, la totalitat del traspàs es comptabilitzarà com a benefici en l’exercici econòmic de la temporada 2021-22.

A més el jugador en la seva carta ha afegit que tenia dues opcions al cap per les quals decidir-se i al final ha apostat per intentar tenir més minuts fora de can Barça, ja que al conjunt belga creu que tindrà moltes més oportunitats de demostrar les seves qualitats com a jugador professional; “Tenia l’opció de seguir una temporada més en l’FC Barcelona i també la de poder unir-me a un altre projecte, amb la idea de consolidar la meva carrera professional”.

El club culer perd a un jugador amb un gran olfacte de gol, que ha marcat dos gols en vuit partits enguany amb el primer equip, i dinou gols a la 1a divisió FEF amb el filial, però que conscient de la competència que hi ha a Barcelona, ha volgut provar sort a Bèlgica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)