Barça

Giráldez: “La nostra obligació és oferir la millor versió”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, ha valorat la final de copa de demà contra l’Sporting Huelva.

Com hi arriben?

“Hi arribem amb moltes ganes i motivació. És un títol i la nostra obligació és oferir la millor versió. Tenim l’oportunitat d’acabar la temporada de la millor manera possible, guanyant un títol.”

El camp i l’hora

“Com més gent pugui venir, molt millor. Hi ha coses que no depenen de nosaltres. Si es juga a un camp o un altre, no forma part de la meva decisió. Tampoc decideixo jo l’hora, tot i que és cert que solem entrenar-nos a aquesta hora.”

El rival

“Les referències són els partits que hem jugat contra elles en la lliga, i els seus últims partits, tant en lliga com les semifinals. De pla específic, sempre n’hi ha. Hem de dominar el partit, sortir amb un punt més que el rival, com l’altre dia contra el Real Madrid. I tenir l’efectivitat davant de porteria que ens va faltar en la primera part, per les ocasions que vam tenir.”

El favoritisme i la motivació

“Realment, la nostra missió és afrontar cada partit amb la màxima il·lusió. Hem de donar motius a la gent perquè vulgui venir a veure les jugadores. I crec que ho hem aconseguit pràcticament durant tota la temporada. Hem d’assumir el repte com una oportunitat. La il·lusió és la mateixa. Volem mantenir el ritme competitiu alt durant els 90 minuts.”

El guió del partit

“En tots els partits de lliga hem tingut més possessió i hem hagut de posar el focus sobretot en les transicions. Segur que demà serà semblant. Suposo que dominarem, i hem de bucar un bon ritme de circulació i una bona pressió quan perdem la pilota. No tinc cap dubte que l’equip estarà a l’alçada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)