Barça

“Tenim l’oportunitat d’acabar la temporada de la millor manera”

Jonatan Giráldez Entrenador del Barça

“Hi arribem amb moltes ganes i motivació. És un títol i la nostra obligació és oferir la millor versió. Tenim l’oportunitat d’acabar la temporada de la millor manera possible, guanyant un títol”, va assegurar Jonatan Giráldez just després d’arribar a Madrid, en una roda de premsa al costat d’Alexia Putellas. El tècnic no va voler parlar gaire ni de l’escenari ni de l’hora –“tampoc decideixo jo”– i va valorar la motivació del seu equip: “La nostra missió és afrontar cada partit amb la màxima il·lusió. Hem de donar motius a la gent perquè vulgui venir a veure les jugadores. I crec que ho hem aconseguit pràcticament durant tota la temporada. Hem d’assumir el repte com una oportunitat. La il·lusió és la mateixa. Volem mantenir el ritme competitiu alt durant els 90 minuts.” El Barça és favorit indiscutible. “Hem de dominar el partit, sortir amb un punt més que el rival, com l’altre dia contra el Real Madrid. I tenir l’efectivitat davant de porteria que ens va faltar en la primera part, per les ocasions que vam tenir. No tinc cap dubte que l’equip estarà a l’altura.”

Alexia, motivada

“És un títol, i l’equip està molt motivat, amb ganes d’aixecar aquesta copa i tornar a fer història, i guanyar tots els títols estatals possibles”, va explicar la capitana. “És molt important, no pel que va passar en la final de la Champions sinó perquè som el Barça i hem de competir per guanyar cada títol. Hem arribat a totes les finals i volem guanyar aquesta.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)