Barça

Crnogorcevic renova fins al 2024

Ana Crnogorcevic continuarà al Barça. El club ha confirmat que ha arribat a un acord per a la renovació de la futbolista suïssa, que acabava contracte, fins al 30 de juny del 2024. Crnogorcevic va arribar al club blaugrana en el mercat d’hivern de la temporada 2019-2020, concretament el desembre del 2019. Amb la samarreta del Barça, la suïssa ha demostrat la seva polivalència, ja que ha actuat tant als dos laterals defensius com en les tres posicions d’atac del combinat blaugrana.

La jugadora, de 31 anys, ja va reconèixer després de la final de la copa que les negociacions anaven pel bon camí. Ara s’ha assegurat la seva continuïtat per dues temporades més. La signatura del nou contracte s’efectuarà un cop passi l’Eurocopa, ja que Crnogorcevic ha entrat a la llista del combinat suís. És la tercera renovació que anuncia el Barça, després de les de Jonatan Giráldez i Gemma Font, a més del retorn de Laia Codina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)