Barça

Leila Ouahabi fitxa pel Manchester City

El Manchester City ha anunciat aquest migdia el fitxatge de Leila Ouahabi. La futbolista, desvinculada del Barça després d’acabar contracte, ha acordat un contracte de dos anys amb l’entitat citizen.

“Estic molt contenta”, ha dit la lateral ex blaugrana. “”El Manchester City sempre ha estat un equip que m’ha cridat l’atenció. M’agrada molt el seu estil de futbol i l’ADN del Club és molt emocionant”, ha assegurat. “Aquesta serà una experiència completament diferent per a mi i en tinc moltes ganes. Vull seguir gaudint del meu futbol i el City és un club fort. Tant a nivell personal com professional”, ha afegit. “També vull seguir guanyant trofeus. M’agrada guanyar i ser competitiva, i vinc aquí per guanyar trofeus per al City”, ha completat la de Mataró. A manchester, estan també feliços. “Leila és una jugadora que s’ha acostumat a l’èxit al llarg de la seva carrera, i estem encantats que s’hagi unit a nosaltres per intentar continuar-ho aquí a Anglaterra”, ha afirmat el tècnic Gareth Taylor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)