Barça

Hi haurà clàssic en la pretemporada als EUA

El Barça ja ha definit el calendari complet de partits que formaran part del Barça in the US: Summer Tour 2022, la gira de pretemporada que realitzarà aquest proper mes de juliol pels Estats Units. A banda dels partits ja anunciats contra l’Inter Miami FC, el 19 de juliol, i el New York Red Bulls, el 30 de juliol, l’equip entrenat per Xavi Hernández començarà a posar-se a punt per la propera temporada amb la disputa de dos amistosos més davant el Reial Madrid, el 23 de juliol a Las Vegas, i davant la Juventus de Torí, el 26 de juliol, a Dallas.

El clàssic del proper 23 de juliol es jugarà a l’Allegiant Stadium de Las Vegas, un estadi amb capacitat per a 65.000 espectadors i que és la seu del Las Vegas Raiders, equip de la NFL, la Lliga professional de futbol americà. Tres dies després del partit contra el Real Madrid, el 26 de juliol, el conjunt culer jugarà davant la Juventus al Cotton Bowl Stadium de Dallas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)