Barça

Arnau Comas deixa el Barça B i fitxa pel Basilea

El central, que acabava contracte, començarà una nova etapa a la lliga suïssa

Arnau Comas, fins ara un dels capitans del Barça B —a partir d’ara Barça Atlètic—, deixa el club després de dotze anys defensant la samarreta blaugrana a categories inferiors, amb un parèntesi d’una temporada en què va jugar cedit a l’Olot a 2a divisió B. Amb vint-i-dos anys, el jugador nascut a Cassà de la Selva (Girona) iniciarà una nova etapa al futbol professional en el Basilea, el segon club amb més títols nacionals al futbol suïs. El defensa acabava el seu contracte aquest estiu i, tot i que el Barça tenia la possibilitat de renovar-lo per dues temporades més, s’ha decidit posar punt final a la seva etapa al filial per tal que el jugador pogués buscar oportunitats en un altre lloc, ja que l’alternativa de fer el salt al primer equip no va ser considerada per part de l’entitat blaugrana.

Fa algunes setmanes es va començar a parlar de l’interès que tenien diferents clubs com el Granada per incorporar al jugador gironí a les seves files, però finalment s’ha decantat pel Basilea, un equip on tindrà l’oportunitat de créixer com a jugador important per seguir amb la seva progressió com a futbolista professional.

Comas ha fitxat per quatre temporades, fins al 2026, després d’haver jugat aquesta darrera campanya 29 partits oficials en el conjunt dirigit per Sergi Barjuan. El jugador gironí ha pronunciat avui les seves primeres paraules com a futbolista del conjunt helvètic: “Per mi és una gran oportunitat venir a Basilea, el club més gran de Suïssa, per avançar a la meva carrera a llarg termini. El Basilea és, per descomptat, molt conegut a Barcelona per la seva història i presència internacional, i els dos clubs comparteixen els mateixos colors. Estic molt feliç de ser aquí”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)