Barça

Lucy Bronze, nova jugadora del Barça

Incorporació de nivell pel Barça. La lateral Lucy Bronze serà blaugrana fins al 2024. La futbolista anglesa acabava contracte amb el Manchester City, amb qui ha jugat les darreres dues temporades –en una segona etapa al club anglès–. És la tercera incorporació del Barça després del retorn de Laia Codina i l’arribada de Nuria Rábano, confirmada ahir. La futbolista anglesa ha passat la revisió mèdica aquest matí i després s’ha fet les primeres fotografies amb la samarreta del Barça. En declaracions als mitjans del club, la lateral s’ha mostrat “feliç de jugar en un dels equips més grans del món” i ha assegurat tenir “moltes ganes de començar a treballar”. “Després d’un parell de converses, no pots dir no al Barça”, ha confessat.

Lucy Bronze és una jugadora molt contrastada i que va guanyar el premi The Best de la FIFA l’any 2020 i el premi de la UEFA a la millor jugadora d’Europa l’any 2019. Col·lectivament, Bronze ha guanyat fins a tres Champions amb l’Olympique de Lió, una d’elles la que les franceses van aconseguir davant el Barça el 2019 a Budapest.

Bronze arriba per reforçar el lateral dret, on Marta Torrejón és titular habitual. Crnogorcevic o Jana Fernàndez també han jugat en aquesta posició, tot i que no és el seu lloc natural.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)