Barça

Geyse, pólvora assegurada

Fitxatge amb gol. El Barça confirma la incorporació de la davantera brasilera, màxima golejadora de la lliga amb Oshoala, fins a l’any 2024

El Barça volia gol i ja el té. Geyse Ferreira és la davantera escollida per reforçar l’atac blaugrana de cara a la temporada vinent. La més que probable sortida de Jennifer Hermoso, que acaba contracte el 30 de juny i no ha arribat a un acord amb el club, obligava la secretaria tècnica del Barça a buscar una 9 de referència. Els vint gols de la brasilera en la lliga passada, la seva qualitat, la velocitat i l’explosivitat han convençut l’entitat blaugrana. Geyse, de 24 anys, acabava contracte amb el Madrid CFF i firma per a les dues pròximes temporades: fins al 30 de juny del 2024 –igual que Nuria Rábano i Lucy Bronze–. És la cirera d’un cap de setmana amb tres reforços de nivell i que arriben després d’haver-se confirmat la marxa de Lieke Martens i Leila Ouahabi, jugadores que havien estat clau en les darreres temporades. Totes elles se sumen a Laia Codina, que ha tornat de la cessió amb el Milan amb la intenció de fer-se lloc a la defensa.

Geyse, que també va ser presentada al Camp Nou, va assegurar als mitjans del club que ve a créixer i a ajudar: “Estic contenta de poder jugar en un dels clubs més grans del món. No tinc paraules per agrair la feina de la meva agència per arribar a aquest moment. Vull fer més gols i seguir de la mateixa manera que aquesta temporada. Soc aquí per ajudar l’equip a assolir els objectius que es marqui”, va dir.

Un Pichichi compartit

La brasilera va aconseguir aquesta temporada passada el seu primer trofeu de màxima golejadora de la primera divisió. Geyse va marcar vint gols en 27 partits jugats, una xifra que només va poder igualar Asisat Oshoala, que ara serà companya seva al Barça. “Estic contenta per haver compartit el premi amb Oshoala i perquè podré jugar amb ella el curs vinent”, va explicar. Més enllà d’aquestes vint dianes en la competició regular –una de les quals, contra el Barça–, Geyse també va signar dos gols en la copa contra l’Espanyol i l’Sporting de Huelva. La brasilera també és internacional amb la seva selecció i aquest estiu disputarà la copa Amèrica del 8 al 30 de juliol.

El Barça ha reforçat els dos laterals i la davantera, posicions que ho requerien. Encara queda mercat i podrien arribar més jugadores a la plantilla de Jonatan Giráldez.

DEURES FETS

El club ha reforçat les posicions que més ho requerien, però no es descarten més arribades

LES XARXES

Ara soc part del millor club del món. Prometo donar el màxim. Repte acceptat
Geyse Ferreira
jugadora del barça

INSTINT

20
gols
va firmar Geyse en la lliga el curs passat, tants com Oshoala. En total, 22 en tot el curs.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)