Barça

Guardiola: “Crec que Bernardo Silva continuarà”

El president del Barça, Joan Laporta; l’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, i Juan Carlos Unzué han presentat aquest matí a l’Auditori 1899 del Camp Nou el partit amistós que es disputarà el 24 d’agost a l’estadi blaugrana entre el Barça i el Manchester City.

La cita, impulsada l’exjugador i tècnic navarrès, tindrà una finalitat solidària en benefici de la investigació contra l’ELA, la malaltia que afecta a Unzué. Des que va anunciar públicament que té aquesta malaltia, no ha parat d’organitzar actes per fer-la visible i recaptar fons per a la seva investigació.

El partit contra el City serà l’última cita amistosa de la temporada que ve per als de Xavi, que el 24 d’agost ja hauran disputat les dues primeres jornades de lliga, que arrencarà el 12 d’agost.

Bernardo Silva, el nom

En l’acte, ha sorgit el nom de Bernardo Silva, un dels futbolistes que agrada a Xavi per reforçar el mig del camp i que juga al Manchester City, a les ordres de Pep Guardiola. De fet, el nom, l’ha tret Laporta, tot fent broma. Guardiola ha assegurat que “vindrem amb tota l’artilleria” i Laporta, l’ha interromput preguntant-li:”Vindrà també Bernardo Silva amb tots els cracs?”. L’entrenador de Santpedor, entre riures, li ha respòs que “serem Bernardo Silva i deu més”. Tot seguit, Guardiola, preguntat pel portuguès ha manifestat: “A dia d’avui, crec que Bernardo continuarà al Man City la propera temporada, però com sempre he dit, no m’agrada mantenir jugadors descontents.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)