Barça

Presentació de l’acord perquè el Barça jugui temporalment a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Ja hi ha data i hora per a la presentació de l’acord entre l’Ajuntament de Barcelona i el FC Barcelona perquè el club jugui temporalment a l’Estadi Olímpic Lluís Companys la temporada 2023/2024. Serà demà, dimarts 21 de juny a les 10.15 h a l’Esplanada Olímpica, quan el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, i el president del FC Barcelona, Joan Laporta, explicaran l’acord que han aprovat pel trasllat del primer equip masculí.

Aquest acte arriba dos mesos després que l’Ajuntament de Barcelona hagués aprovat la llicència d’obres que permetrà al Barça iniciar les obres de remodelació del Camp Nou i de la creació de l’Espai Barça a partir d’aquest mes de juny. Durant el curs 2022/ 2023 es realitzaran remodelacions que seran compatibles amb un aforament de gairebé el 100%. Serà la temporada 2023/2024 quan el primer equip del Barça es veurà obligat a traslladar-se a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, ja que serà el moment que aprofitaran per fer-hi el gruix de les obres. Enderrocaran la tercera graderia de l’estadi i treballaran en la coberta. Un any més tard, es tornarà a jugar al Camp Nou amb un aforament del 50%. Serà el curs 2025/2026 quan es culminarà la construcció del nou estadi i de l’Espai Barça.

La roda de premsa de demà es podrà seguir telemàticament des d’aquest enllaç: https://youtu.be/Krd2FA2-k0s

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)