Barça

Jenni Hermoso, al Pachuca mexicà

El Pachuca mexicà ha anunciat la incorporació de Jennifer Hermoso. La davantera acabava contracte amb el Barça el 30 de juny, i aquesta mateixa nit s’ha acomiadat del conjunt blaugrana amb un missatge a les xarxes socials. “Creure és aprendre a acomiadar-se”, comença dient la davantera, que acaba així: “Estic molt orgullosa d’haver donat tot el que he pogut amb aquesta samarreta. Encara em queda molt per viure, per disfrutar, i ara és moment de noves aventures que omplin i que em facin sentir valorada de veritat. A tots, gràcies”.

Jennifer Hermoso tanca la seva segona etapa al Barça. Hi va arribar el 2013 i, després de quatre temporades, se’n va anar un any al PSG i un altre a l’Atlético. El 2019, va tornar al Barça, per jugar-hi els tres últims cursos. Amb el Barça, ha guanyat cinc lligues i la Champions de la temporada passada, entre altres títols.

La jugadora madrilenya, de 32 anys, comença una nova aventura a Mèxic, com a fitxatge estrella del Pachuca. Abans, però, haurà de superar una lesió al genoll que li impedeix participar en l’eurocopa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)