Barça

Canvis en la manera d’accedir al Camp Nou

Elena Fort, vicepresidenta institucional i portaveu del Barça, ha comparegut aquest matí per explicar una sèrie de canvis que es produiran en la manera d’accedir al Camp Nou. Arran de la crisi generada per l’invasió alemanya en el partit d’Europa League contra l’Eintracht de Frankfurt, el club va crear una comissió que va arribar a la conclusió d’aplicar una sèrie de mesures per a socis i sòcies vinculades als abonaments i entrades i que es van aprovar en la junta directiva d’ahir. Les esmentades mesures es duran a terme per a la següent temporada, en les quals destaca la creació d’un abonament digital, que, de moment, serà a prova.

- S’acaben les excedències dels abonaments del Camp Nou, una mesura impulsada durant la pandèmia de la Covid-19, amb aforaments restringits i limitats. Així doncs, el proper 14 de juliol està previst el cobrament i enviament dels abonaments del Camp Nou.

- Es farà un nou cens de socis i sòcies. Perquè el club necessita “saber la fotografia de socis i sòcies que tenim. En començarem a treballar al setembre”, ha dit Fort.

- Es recupera l’ús del servei Seient Lliure, on com a màxim es podrà cobrar un 95% del preu de l’abonament. Els alliberaments de localitats amb 10 dies o més d’antelació tindran el cobrament assegurat

- Els abonats que assisteixin a més del 80% dels partis, tindran avantatges com sortejos en desplaçaments amb l’equip, descomptes a la botiga i en restauració.

- Per contra, als socis i sòcies abonats que no assisteixin, cedeixin o alliberin el seu seient en 10 partits de la temporada (6 en el cas del Palau), el club els aplicarà el Seient Lliure Invers, prèvia notificació, de tal manera que l’abonament es posarà per defecte a la venda. Això vol dir que per defecte, el club podrà treure el seient en el circuit comercial, a no se que el soci digui que el vol utilitzar abans de 72 hores abans del partit.

- Els abonats que no vinguin ni alliberin en cap partit de la temporada, perdrà l’abonament per a la propera temporada.

L’abonament digital

Amb l’objectiu de combatre determinades males praxis, millorar funcionalitats com la cessió d’ús i oferir millors serveis personalitzats, durant la temporada 2022/23, es crea l’abonament digital del Camp Nou, que de moment serà d’ús voluntari. Funcionarà descarregarant-se amb una app. I es pot cedir l’abonament per telèfon, però aquest no el podrà cedir a un tercer. “Es podrà seguir amb la tradició de cedir l’abonament però així podrem traçar qui té l’abonament en tot moment”, ha indicat Fort. “Evitar la reventa o posar-ho més difícil, el què va passar contra l’Eintracht”, ha completat la vicepresidenta que també ha afegit que les entrades, a partir d’ara seran digitals i nominatives, tant a la lliga, com a la Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)