Barça

L’adeu de Jenni, l’adeu del gol

Sense renovació. Els camins de la davantera i el Barça es tornen a separar i la màxima golejadora de la història del club blaugrana posa rumb al Pachuca mexicà

Jenni Hermoso deixa el Barça. La màxima golejadora de la historia del club amb 181 dianes en 224 compromisos oficials, disputats en dues etapes diferents, diu adeu, una altra vegada, al final del contracte, que expira la setmana que ve, i posa rumb al Pachuca mexicà. “Créixer és aprendre a acomiadar-se”, va dir en l’escrit de comiat en què va anunciar que no continuaria. “Estic molt orgullosa d’haver donat tot el que he pogut amb aquesta samarreta. Encara em queda molt per viure, per disfrutar, i ara és moment de noves aventures que m’omplin i que em facin sentir valorada”, va explicar la jugadora madrilenya. “Guanyar-ho tot amb aquesta samarreta és una cosa que m’emportaré sempre”, hi va afegir Jenni, orgullosa de “jugar en un estadi ple, de poder celebrar un gol al Camp Nou, d’aixecar molt alt la nostra primera Champions”.

Tanca, doncs, la seva segona etapa (del 2013 al 2017 i del 2019 al 2022) al Barça i marxa amb la maleta carregada de títols. I és que de blaugrana ha alçat totes les copes possibles. El palmarès: una Champions League, cinc lligues, cinc copes de la Reina, dues supercopes i quatre copes de Catalunya.

Pel que fa a l’apartat golejador, els esmentats 181 gols li han permès ser quatre vegades la pitxitxi de la lliga amb el Barça (els anys 2016, 2017, 2020 i 2021). I també va ser la màxima golejadora de la Champions League 2020/21, que va acabar aixecant a Göteborg l’any passat.

LA DADA

181
dianes
ha marcat Jenni Hermoso amb la samarreta blaugrana en dues etapes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)