Barça

Tebas recula amb el Barça

Barça. El president de la lliga espanyola confia que, amb l’activació de les palanques econòmiques, el club “podrà fitxar Lewandowski, Bernardo Silva i algú més” aquest estiu

El president de la lliga espanyola, Javier Tebas, va fer ahir unes sorprenents declaracions en un acte organitzat per una agència de notícies. Unes paraules que no van causar tant rebombori pel mateix contingut sinó pel canvi radical de posició que suposen en el dirigent de la patronal.

Després de mesos dient que el Barça no podria contractar cap jugador durant aquesta finestra de mercat per incomplir la normativa del fair play financer, Tebas ara creu que, gràcies a l’autorització per part dels socis a la venda d’una part dels actius, l’entitat blaugrana té possibilitats de tornar a ensenyar múscul.

“Estan aprovades per l’assemblea i ara han d’executar-les, aconseguir un fons que sembla que poden obtenir amb el tema de la televisió i la venda de BLM. Ells saben els números i, si les palanques produeixen aquesta capacitat, poden ser aquests fitxatges o més”, va explicar.

El president feia referència a jugadors que sonen amb insistència dins l’òrbita blaugrana com són el polonès del Bayern de Munic, Robert Lewandowski; el portuguès del Manchester City, Bernardo Silva, i el central francès del Sevilla, Jules Koundé.

Aquesta variació en el discurs obre les portes a suavitzar les posicions amb el Barça, ja que es mantenien força allunyades arran de la negativa dels culers a acceptar l’acord entre la lliga i el grup CVC segons el qual el club havia de cedir el 10% dels drets televisius durant 50 anys a canvi de 270 milions d’euros.

Pugna amb Rubiales

Aquesta voluntat d’entesa, però, no la va mostrar amb el president de la Federació Espanyola de Futbol, a qui va acusar “de sortir corrents” i de no donar la cara: “Aquí hi ha una persona que ha viatjat amb la parella a Nova York sense donar explicacions o que no ha justificat 260 milions d’euros demanats pel jutge.”

Tot i així, Javier Tebas va aclarir: “No hi ha una guerra de la federació amb la lliga, sinó només víctimes a qui ens graven com a l’exministre d’esports, José Guirao, o a la secretària d’estat per a l’Esport, Irene Lozano”, va sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)