Barça

Mercat bloquejat

Encallats. La situació econòmica no permet nous fitxatges i les sortides es compliquen pels salaris estratosfèrics en vigor

El malbaratament econòmic dels darrers anys ha deixat el Barça amb un pam de nas a l’hora de reestructurar la plantilla amb vista a la temporada vinent. El club està atrapat en una situació en què no pot inscriure cap nou jugador, a banda de poder pagar les quantitats que imposa el mercat, mentre que les vendes de certs futbolistes s’emboliquen pels alts sous que reben del Barça.

Jugadors com Umtiti, Pjanic i Lenglet saben que Xavi no compta més amb ells, però estan en el seu dret d’aferrar-se als anys de contracte que els queden, si és que prioritzen omplir la butxaca en comptes de tenir minuts de joc, i és que no trobaran cap equip que els pagui la fitxa actual, bàsicament pel baix rendiment que demostren. Per altra banda, el Barça té aparaulats Christensen i Kessié, però no pot incloure’ls fins que no alliberi massa salarial.

L’autorització concedida per part dels socis compromissaris a Joan Laporta per vendre un percentatge minoritari dels drets televisius i de la gestió del marxandatge obre un alè d’esperança en el moment més complicat de la història del club, però encara falta la part més important: aconseguir activar aquestes palanques econòmiques.

La data límit proposada per la junta és el 30 de juny i, a falta de cinc dies per acabar el mes, encara no hi ha novetats sobre si s’ha produït cap avenç en alguna de les ofertes que hi havia sobre la taula. A hores d’ara, tot fa indicar que l’oxigen monetari no arribarà en el moment desitjat i el rellotge juga en contra.

OBSTACLES

El club necessita alliberar massa salarial per poder refer la plantilla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)