Barça

Tebas: “Espero que Lewandowski pugui jugar al Barça”

El president de La Lliga, Javier Tebas, ha comparegut aquest matí a la presentació del museu “Legends - The Home of Football” amb Marcelo Ordás, president de Legends, i José Luis Martínez-Almeida, alcalde de Madrid. Es tracta d’un nou projecte que comptarà amb una col·lecció de més de 5.000 peces relacionades amb el món del futbol, totes elles certificades per les principals institucions.

Javier Tebas ha aprofitat l’acte per respondre diverses qüestions sobre la possible arribada de Robert Lewandowski al FC Barcelona, l’aprovació per part dels socis compromissaris culers de les palanques econòmiques i de les darreres declaracions dirigides cap al president de LaLiga des de la federació espanyola. “Espero que Lewandowski jugui al Barça i faci un bon campionat. Espero que aquestes palanques que s’han activat facin viable que pugui arribar al club, perquè és una llegenda del Bayern i del futbol europeu”, ha declarat Tebas sobre el davanter polonès del Bayern. I és que el president de LaLiga sap millor que ningú que Lewandowski seria un gran actiu pel campionat i sembla que s’ha adonat que les seves declaracions de fa unes setmanes no ajuden als seus propis interessos.

El Barcelona es troba immers en un pla de treball per activar, abans del 30 de juny, alguna de les dues palanques econòmiques prèviament aprovades a l’Assemblea de Socis. Sembla que, només així, podran tancar l’exercici 2021/22 sense pèrdues i amb la garantia de poder fer front a fitxatges il·lusionants de cara a la propera temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)