Barça

La Roma es fa enrere unilateralment i no serà el rival del Gamper

Fa dies que el Barça va confirmar que la Roma seria el rival pel proper Trofeu Joan Gamper, tornava a reunir el primer equip masculí i el femení. Aquesta tarda, però, el club blaugrana ha anunciat que el conjunt italià “ha decidit rescindir, unilateralment i sense causa, el contracte subscrit per ambdues” de cara al compromís que s’havia de disputar el proper 6 d’agost al Camp Nou. El Barça ha informat que ja treballa en la recerca d’un nou rival per a l’edició d’aquest estiu, així com ha informat que en les properes 24 hores s’activarà el retorn de l’import de les localitats ja adquirides. El club blaugrana també ha informat que l’àrea legal del club “està estudiant les accions oportunes per reclamar a l’equip italià els danys i perjudicis que aquesta inesperada i injustificada decisió pugui causar al FC Barcelona i als seus aficionats”.

El comunicat de la Roma

Poc després de l’anunci del Barça la Roma ha emès un comunicat explicant els motius que l’han dut a retirar la seva presència als partits. “La decisió deriva de la necessitat de canviar la planificació dels amistosos d’estiu, per tal de crear les millors condicions laborals possibles, de cara a la propera temporada, per al primer equip masculí i femení del club. Ambdós equips continuaran el seu camí de preparació a través d’altres compromisos, menys impactants pel que fa als desplaçaments, que es comunicaran tan bon punt estiguin definits. Gràcies al FC Barcelona per la invitació, a qui el club els desitja una bona continuació dels seus preparatius d’estiu.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)