Barça

L’operació sortida està encallada

Les baixes. Només Dani Alves, a banda dels cedits Luuk de Jong i Adama Traoré, han deixat el club. Cap descartat ha marxat

La llista de futbolistes amb els quals no compta Xavi Hernández per a la pròxima temporada s’enfila a la mitja dotzena, però cap d’ells, tot i que ja fa més d’un mes que la temporada va acabar, s’ha mogut. D’aquesta manera, Neto, Lenglet, Mingueza, Umtiti, Riqui Puig i Braithwaite, els descartats per l’entrenador blaugrana, continuen al club, sent les sortides d’alguns d’ells, força complexes a causa dels elevats sous que tenen, ja que ningú està disposat, de moment, a pagar-los-hi. Són els casos principalment de Neto i Umtiti, que, a més, venen d’uns períodes d’inactivitat importants, la qual cosa presenta dubtes als clubs que podrien interessar-s’hi. El porter brasiler ha estat suplent durant tres campanyes com a blaugrana, mentre que el central francès, allunyat a causa d’un problema al genoll d’aquell defensa poderós que va convertir-se en un dels millors fa uns anys, només ha disputat un partit aquesta temporada. No se’ls entreveu una sortida senzilla, ni imminent.

Més mercat tenen Lenglet, Mingueza, Riqui Puig i Braithwaite, encara que tampoc han fet cap pas en aquest sentit, igual que els que tornen de cessió Pjanic, Trincão i Rey Manaj, per als quals també es busca una sortida. De la plantilla que va acabar el curs, doncs, només Dani Alves ha marxat, després d’acabar el seu contracte, igual que els cedits Adama Traoré i Luuk de Jong.

Frenkie de Jong i Dembélé mengen a part. Són dos jugadors que també podrien acomiadar-se. El neerlandès, cap a Manchester, al United, que negocia amb el Barça el seu traspàs; el francès, a un dia que expiri el seu contracte, continua negociant la renovació.

Rafa Márquez dirigirà el filial

L’etapa de Sergi Barjuan al capdavant del filial del Barça s’ha acabat. El de les Franqueses, no obstant això, continuarà desenvolupant funcions dins l’estructura del departament de futbol. Sergi va rellevar Garcia Pimienta l’estiu passat i, tot i tenir trams sense pesos pesants de l’equip que van pujar al filial, va vorejar el play-off, del qual va quedar a tres punts. També va ser entrenador interí del primer equip, al qual va dirigir tres partits després de l’adeu de Ronald Koeman. El seu relleu al Barça Atlètic serà Rafa Márquez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)