Barça

La justícia obre diligències contra Gerard Piqué i Luis Rubiales

El jutjat de primera instància i instrucció número 4 de Majadahonda (Madrid) ha admès una querella i ha obert diligències contra el central blaugrana Gerard Piquè i el president de la federació espanyola Luis Rubiales, arran de tota la informació i els talls de veu que el diari El Confidencial va publicar sobre les negociacions del trasllat de la supercopa a l’Aràbia Saudí. La denúncia és pels presumptes delictes de corrupció en els negocis i administració deslleial, però no preocupa a cap dels dos afectats, i és que en el seu moment, quan van sortir les informacions, van parlar obertament del tema.

De fet, el president Luis Rubiales ha parlat sobre aquesta querella aquest matí a Gran Canària, i ha assegurat que està “molt tranquil” perquè fins ara ha sortit victoriós de totes les querelles que li han imposat. “Intenten pressionar amb aquestes coses però estic tranquil perquè quan un treballa bé ho ha d’estar”, ha comentat Rubiales.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)