Barça

Paco Seirul·lo deixarà de treballar pel Barça després de 46 anys

Paco Seirul·lo no continuarà a la disciplina del Barcelona a partir de la temporada que ve. L’actual director de l’àrea de metodologia deixarà de treballar al club, tal com va avançar el Tot costa de Catalunya Ràdio, després de 46 anys vinculat a l’entitat culer.

Durant l’estiu passat, el Barça ja va prescindir de cinc dels sis integrants de l’àrea de metodologia. Ara li ha tocat el torn a Seirul·lo, l’únic que ha continuat aquesta temporada i que no allargarà la seva vinculació professional amb el club més enllà del 30 de juny, data en què expira el seu contracte, que es renovava forma anual. L’encarregat de comunicar-li la decisió ha estat Rafael Yuste, vicepresident de l’àrea esportiva del Barcelona. Els motius, segons la informació, han estat “estrictament econòmics”.

Fent un repàs a la seva trajectòria al conjunt blaugrana, Seirul·lo, de 76 anys, es va incorporar a l’entitat l’any 1978, com a entrenador dels equips d’atletisme. Quatre anys més tard es va convertir en preparador físic de la secció d’handbol, entrenada per Valero Rivera. Ja cap a finals dels anys vuitanta va començar a treballar amb el primer equip de futbol del Barça, on ha coincidit amb molts entrenadors, com ara Luis Aragonès, Johan Cruyff, Bobby Robson, Louis van Gaal, Radomir Antic, Frank Rijkaard o Pep Guardiola, entre d’altres. Fins al dia d’avui, era l’únic membre de l’staff del Dream Team que continuava mantenint una relació contractual amb el Barcelona. El mateix Pep Guardiola va reconèixer fa un temps que sense la figura de Paco Seirul·lo, tot hauria sigut diferent. “Sincerament, si no hagués conegut en Paco, no entendria la feina d’entrenador com l’entenc avui dia”, va arribar a dir sobre ell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)