Barça

Oficial l’acord amb Sixth Street per 207,5 milions d’euros

El Barça cedeix el 10 per cent dels drets televisius pels pròxims 25 anys i podrà tancar l’exercici del curs 2021/22 amb beneficis

Ha costat d’allò més i el Barça ha hagut d’esperar fins a l’últim dia, però el club ha fet oficial l’acord amb l’empresa americana Sixth Street Partners a través del qual cedeix el 10 per cent dels drets televisius pels pròxims 25 anys. Aquest acord permetrà al Barça tancar la temporada actual amb beneficis, cosa que no havia passat els dos darrers cursos, i generarà una plusvàlua total de 267 milions d’euros per la temporada en curs. La inversió inicial de Sixth Street serà de 207,5 milions d’euros. “Estem activant les palanques econòmiques i executant la nostra estratègia pacient, sostenible i eficient per enfortir la base financera del club”, ha dit el president Joan Laporta en el comunicat que ha emès el club.

Amb l’activació d’aquesta primera palanca el Barça encara no resol el tema del fair-play financer, i és que haurà de seguir tancant nous acords durant el mes de juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)