Barça

Continuïtat a les banquetes del futbol formatiu del Barça

El Futbol Club Barcelona ha fet oficial aquest matí la planificació de les banquetes del futbol formatiu masculí per a la temporada 2022/2023. El club ha decidit apostar per la continuïtat de la majoria dels tècnics, ja que només hi trobem una cara nova en les 15 banquetes de la base culer, mostra de la confiança que hi ha des del club cap als actuals entrenadors.

En el futbol 11 no hi ha cap canvi quant als primers entrenadors. Òscar López i Ibán Cuadrado continuaran al capdavant de les banquetes del juvenil A i del juvenil B. Iván Carrasco seguirà com a entrenador del cadet A mentre que Pol Planas ho farà al cadet B. Per últim, en categoria infantil, David Sánchez continuarà dirigint l’A i Albert Puig, el B.

En el futbol 7, Jordi Pérez es manté com a entrenador de l’aleví A i Jordi Poma, de l’aleví B. A l’aleví C i D sí que hi ha canvis, ja que Juanan Gil assumeix la banqueta del C i Iban Tey, que la temporada passada entrenava el benjamí B, s’encarregarà de l’aleví D.

Dani Segovia continua com a entrenador del Benjamí A, Pol Combellé del benjamí B i Mario Jordano del benjamí C. En el benjamí D, hi ha una nova cara, Àlex Fernández. Albert Ametller continuarà a la banqueta del prebenjamí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)