Barça

Raphinha ho pot canviar tot

Ara que Dembélé ja no és jugador del Barça i continua sense respondre a les ofertes del club, des de les oficines del Barça s’està treballant més que mai en la possibilitat de buscar-li un substitut. De fet, el relleu que voldria el club té nom des de fa mesos. És el del jugador del Leeds Raphinha. Les negociacions amb l’extrem brasiler estan molt encarrilades, i és que en els últims dies el club ha mantingut més d’una reunió amb Deco, el seu representant, i el salari del futbolista no serà un problema per al club. Ara bé, el problema que té el Barça és arribar a un acord amb el Leeds. Des de fa mesos les pretensions econòmiques del conjunt anglès estan lluny del que el conjunt blaugrana estava disposat a oferir. Per acabar de complicar la situació ha aparegut el Chelsea, disposat a pagar gairebé 70 milions per Raphinha. El Leeds accepta l’oferta del Chelsea, i demana al Barça que si el vol iguali l’oferta dels londinencs, cosa que el club blaugrana sembla que no està del tot disposat a fer.

L’avantatge que té el Barça és que el desig de l’extrem brasiler és jugar de blaugrana. Per això el club ha aconseguit en les últimes reunions que Raphinha no prengui una decisió immediata sobre l’oferta que té del Chelsea i esperi que els blaugrana puguin tancar un acord amb el Leeds. Les negociacions estan obertes i avancen a bon ritme, perquè el Barça també està fent un esforç per intentar pujar l’oferta per al jugador. De fet, durant setmanes el club blaugrana no estava disposat a passar dels cinquanta milions d’euros, però en les últimes hores ha fet un pas endavant i podria arribar a elevar la xifra fins als 60 milions d’euros, segurament incloent alguns conceptes en variables. Si arriba Raphinha, Dembélé estarà molt més lluny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)