Barça

El Barça aspira a invertir 200 milions

Després d’activar una part d’una palanca, amb la venda del 10% dels drets televisius per als pròxims 25 anys al fons d’inversió Sixth Street, una operació que li ha permès ingressar 207,5 milions d’euros i tancar la temporada amb beneficis, en el Barça volen acabar-la de completar. I és que en l’entitat blaugrana volen acabar de vendre el 15% restant dels drets de televisius -l’assemblea de compromissaris li va donar permís per vendre el 25%- abans de la gira pels USA i guanyar 400 milions d’euros. Amb aquesta maniobra, es generaria fair play definitivament i podria moure’s en el mercat sense les restriccions de la regla del 1/4 que només li deixa invertir una quarta part del què ingressa.

A més, el club presidit per Joan Laporta, amb aquesta nova injecció aspiraria, d’acord amb les previsions que tenen en l’entitat, a poder invertir 200 milions d’euros en fitxatges. Raphinha i Lewandowski son prioritaris, però amb aquests diners, en el club culer podrien pensar en altres noms com el de Bernardo Silva, el favorit de Xavi per al mig del camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)