Barça

Luuk de Jong torna al PSV

El Sevilla ha fet oficial el traspàs de Luuk de Jong al PSV Eindhoven per 4 milions d’euros, de manera que el jugador holandès torna a casa amb un contracte per tres temporades, fins el 2025. L’entrenador del Sevilla, Julen Lopetegui, no comptava amb De Jong per al proper curs i el conjunt andalús ha aconseguit tancar un acord amb el mateix club d’on el va comprar l’any 2019.

El PSV és l’actual subcampió de l’Eredivisie, lliga que De Jong coneix de primera mà ja que, a més dels tres anys que va estar a Eindhoven entre el 2014 i el 2019, anteriorment va vestir la samarreta del Twente entre el 2009 i el 2012 i també va jugar al De Graafschap la temporada 2008/09, club on va començar la seva carrera professional.

Després de dues temporades a la capital andalusa, en les que va guanyar la sisena Europa League del Sevilla, Luuk de Jong va arribar cedit al Barça. Els seus inicis van ser molt poc prometedors, però dia a dia es va anar guanyant la confiança de la graderia culer demostrant respecte i professionalitat. Amb la samarreta blaugrana va jugar 25 partits i va marcar 7 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)