Barça

Laporta: “No volem vendre a Frenkie de Jong i ell està a gust al Barça”

Joan Laporta ha presidit aquesta tarda l’homenatge a Johan Cruyff a L’Hostal La Gavina de S’Agaró, en què s’ha penjat una foto inèdit de Cruyff quan era jugador del Barça. “Sempre que es fan actes recordant al Johan, son sensacions molt bones”, ha dit el president del Barça. “Johan viu en la memòria dels barcelonistes”, ha explicat el dirigent, que també ha parlat de l’actualitat. “La majoria de jugadors volen jugar al Barça, però els clubs que tenen aquests jugadors tenen molt a dir i tot forma part d’una negociació”, ha indicat, abans d’aprofundir en un dels noms propis, Robert Lewandowski: “És jugador del Bayern. Evidentment tothom sap que és un grandíssim jugador i seré reservat en els comentaris sobre que pugui venir al Barça. Agraïm els comentaris que ha fet públicament dient que vol venir. Nosaltres ens sentim afalagats, però hem de tenir tot el respecte per un club com el Bayern, un dels millors clubs del mon.”

També ha parlat de Frenkie de Jong, jugador que vol el Manchester United que ja ha presentat diverses ofertes al club blaugrana. “Frenkie de Jong és un dels millors migcampistes del mon. I és jugadors del Barça. Hi ha clubs que el volen. No només el Manchester United i nosaltres no tenim intenció de vendre’l”, ha manifestat. “I el jugador es vol quedar. Per poc que poc que podem, farem el possible perquè es quedi. Un altre tema és el nivell salarial de determinats jugadors, que no s’adequen als nivells salarials que hem fixat la directiva que tinc el privilegi de presidir. Això és una altra discussió que hem d’afrontar”, ha assegurat.

Sobre Dembélé ha a expressat que Dembélé: “no hem pogut arribar a un acord amb dues parts” i no n’ha descartat la continuïtat. “L’Ousmane és una persona que ens apreciem i ha fet un tram final de temporada jugant a un nivell molt alt i l’entrenador està content amb ell, és una discussió bàsicament econòmica. Ja li vam dir quin havia de sre el seu contracte i ens ha contestat sense un sí o un no. Estem tranquils. Hi ha comunicació. Si accepta les condicions que li hem posat seguirà”, ha reblat el president, més optimista amb la renovació de Gavi: “Està molt bé. La veritat és que estem molt satisfets de com s’ha desenvolupat aquest tema. tan amb el seu representant, Ivan de la Peña, com amb ell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)