Barça

El Barça engega motors

Barça. El conjunt blaugrana comença la pretemporada amb proves mèdiques al matí i sessió d’entrenament a la tarda. L’equip jugarà una sèrie d’amistosos, quatre dels quals en la gira pels EUA

El Barça de Xavi Hernández arrenca avui. Ho fan, de fet, la gran majoria d’equips de primera divisió. Així doncs, el conjunt blaugrana inicia la pretemporada amb les rutinàries proves mèdiques al matí i amb una sessió a la tarda, i enceta la setmana d’entrenaments amb dos dies de doble sessió, dimarts i dijous, i dos d’una només, dimecres i dissabte. Serà el primer contacte abans de posar rumb cap als EUA, on l’equip farà una gira amb quatre amistosos. Abans, però, el conjunt blaugrana jugarà un amistós el 13 de juliol al camp de l’Olot, equip dirigit per Manix Mandiola i que ha assolit aquest curs l’ascens a segona FEF.

Després tocarà trepitjar terres americanes, on el 20 de juliol juga el primer partit contra l’Inter Miami. El matx es disputarà en feu rival, precisament a Miami, i, quatre dies després, a Las Vegas, l’equip de Xavi jugarà un clàssic, contra el Real Madrid. Després, el dia 27, es desplaçarà a Dallas, on se les heurà amb la Juventus, abans d’enfrontar-se, el dia 31, amb el New York Red Bulls a Nova Jersey. Aquest serà l’últim partit de la gira ianqui, i l’equip ja tornarà a terres catalanes per tal de posar-se a punt per iniciar una campanya que arrenca el 13 d’agost al Camp Nou, rebent el Rayo Vallecano.

Operació sortida

Per a la doble sessió d’avui, no estan citats els futbolistes descartats per Xavi Hernández. D’aquesta manera, Neto, Lenglet, Mingueza, Umtiti i Riqui Puig no s’entrenaran avui, en espera de resoldre el seu futur. De tots ells, qui més encaminada té la sortida és Lenglet, que marxarà cedit al Tottenham. El central francès ja té negociada la seva marxa i s’enrolarà al conjunt londinenc, que no es farà càrrec de tota la seva fitxa. Les cares noves seran Pablo Torre, el jove talent procedent del Racing de Santander, que intentarà convèncer Xavi que pot tenir espai en el primer equip, i també Álex Collado, que torna després de la cessió amb el Granada. També Pjanic, Trincão i Rey Manaj tornen de cessió, però el seu lloc en el grup està més complicat i no sembla que el seu destí sigui al conjunt culer.

La setmana que ve s’hi incorporaran els internacionals que van acabar la temporada amb les seves respectives seleccions. Dos dels quals tenen el futur enlaire: Frenkie de Jong és objecte de desig del Manchester United, mentre que Braithwaite no compta.

EL PRIMER AMISTÓS

El Barça no jugarà el primer partit fins al 13 de juliol, al camp de l’Olot, de 2a divisió FEF
AVUI
Ter Stegen
Piqué
Sergi Roberto
Pedri
Nico
Ansu Fati
Aubameyang
Pablo Torre
Trincão
Pjanic
Iñaki Peña
Collado
Rey Manaj
Alejandro Balde
Arnau Tenas
Ilias Akhomach
11 DE JULIOL
Araujo
Jordi Alba
Eric Garcia
Dest
Busquets
Gavi
Frenkie de Jong
Braithwaite
Ferran Torres
Depay
No citats
Lenglet
Neto
Mingueza
Umtiti
Riqui Puig

INICI DEL TREBALL DELS CLUBS DE 1A

Almeria 10/07
Va acabar el 29/05
Athletic de Bilbao Avui
Va acabar el 22/05
Atlético de Madrid 10/07
Va acabar el 22/05
Barça Avui
Va acabar el 22/05
Betis Avui
Va acabar el 22/05
Cadis Avui
Va acabar el 22/05
Celta Avui
Va acabar el 21/05
Elx Avui
Va acabar el 22/05
Espanyol Avui
Va acabar el 22/05
Getafe Avui
Va acabar el 22/05
Girona 12/07
Va acabar el 19/06
Mallorca Avui
Va acabar el 22/05
Osasuna Avui
Va acabar el 22/05
Rayo 8/07
Va acabar el 20/05
Madrid 8/07
Va acabar el 28/05
Real Sociedad 7/07
Va acabar el 22/05
Sevilla Avui
Va acabar el 22/05
València Demà
Va acabar el 21/05
Valladolid 6/07
Va acabar el 29/05
Vila-real Avui
Va acabar el 22/05
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)