Barça

Kessié: “Vull tenir una carrera com la de Yaya Touré”

El nou migcampista del Barça ha arribat aquest migdia a la ciutat i demà serà presentat

El Barça va fer oficial ahir el fitxatge del migcampista ivorià Franck Kessié i del central danès Andreas Christensen. El primer d’ells, que serà presentat demà, ha arribat aquest migdia a Barcelona i ha parlat per primera vegada als mitjans del club. “És una gran oportunitat per mi perquè el Barça és un gran equip i estic molt feliç d’estar aquí. Tinc moltes ganes de començar i donar el millor de mi demostrat que sóc un jugador que treballa molt al camp i ho dona tot per guanyar”, ha comentat un ambiciós Kessié: “Somio en guanyar molts títols i a nivell personal l’entrenador decidirà quina ha de ser la meva posició i sabrà on puc ajudar millor a l’equip”.

Kessié té un clar referent d’un jugador que va ser molt estimat al Barça. “El meu ídol és Yaya Touré perquè és un gran jugador i és ivorià com jo. Vaig tenir el plaer de jugar amb ell a la selecció i vull tenir una carrera com la seva”, comenta Kessié, que també ha parlat de Xavi Hernández: “Quan et truca un entrenador com Xavi veus que tots els esforços que has fet valen la pena. Ha estat un gran jugador i té les condicions per a ser un gran entrenador.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)