Barça

Toni Cruz s’incorpora com a consultor extern de Barça TV

Toni Cruz, un dels membres de la mítica banda musical catalana La Trinca, s’incorpora al projecte de Laporta per liderar la transformació del canal oficial de l’entitat

El Barcelona ha anunciat aquesta tarda la incorporació del productor televisiu Toni Cruz com a nou consultor extern per liderar la transformació del canal Barça TV. L’objectiu és engegar un nou projecte multimèdia que es pugui adaptar a les noves necessitats informatives i d’entreteniment d’una entitat amb tanta repercussió a escala internacional com és el Futbol Club Barcelona.

Toni Cruz serà l’encarregat de gestionar un equip de treball que buscarà nous formats per a la televisió del club, amb una proposta de continguts que s’adaptin a les noves audiències i una estratègia enfocada a l’ús de les tecnologies més avançades actualment, així com la presència de continguts en clau Barça a nous canals i territoris. Si tot va bé, la previsió és que Toni Cruz i el seu equip presentin el nou pla d’acció estratègica la tardor que ve.

Repassant el seu currículum, Toni Cruz ha treballat com a productor de televisió, gestor de museus i també ha estat membre del grup La Trinca, un dels grups musicals de més repercussió a Catalunya durant la dècada dels setanta. També ha produït programes de molt èxit que han marcat una època al món audiovisual estatal, com és el cas de Crónicas Marcianas o Operación Triunfo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)