Barça

Kessié: “Xavi decidirà en quina posició jugo”

Franck Kessié ja és a tots els efectes jugador del FC Barcelona. Sota el lema “potència, pressió i gol”, el club blaugrana ha presentat l’ivorià aquest matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on Kessié ha aparegut vestit amb un vistós vestit de color blau elèctric i acompanyat de tota la seva família.

En les primeres paraules com a jugador blaugrana, Kessié ha dit que està “molt content d’estar aquí” i que té “moltes ganes de començar, conèixer els companys i el cos tècnic”, a qui el futbolista cedeix la decisió d’on jugar: “Sóc migcampista, però és l’entrenador qui decidirà si jugo més endavant o més enrere. Em poso al seu servei. Jo treballo i ell escull on jugo”.

Una posició que igualment creu que s’ha de guanyar, ja que no es veu titular “perquè el lloc pertany a tothom i això es guanya als entrenaments, dins del camp”, ha sentenciat. Una idea que també comparteix Zlatan Ibrahimovic, amb qui ha coincidit al Milà i li ha donat uns quants consells. Ibrahimovic li va explicar que el Barça “és un bon lloc per anar”, però que cal treballar molt i “fer una mica més per arribar el més lluny possible”.

El jugador, de 25 anys, ha explicat que es va posar molt content quan Xavi el va trucar “perquè vol dir que la teva feina ha valgut la pena”. El de Terrassa li va fer saber la seva importància dins l’equip i a partir d’aquí, va prendre la decisió de venir al Barça.

Abans de la roda de premsa, Joan Laporta li ha fet entrega del carnet de soci i acte seguit, l’ivorià ha signat el contracte que el lliga al club blaugrana durant les properes 4 temporades, fins al 2026, amb una clàusula de rescissió de 500 milions d’euros. Kessié també ha signat una dedicatòria a una lona amb el seu retrat, que serà subhastada per finançar diferents projectes de la Fundació Barça.

Un cop oficialitzada la signatura, Franck Kessié ha marxat al vestidor per vestir-se per primera vegada de blaugrana i en retornar al camp d’entrenament, ha fet uns tocs de pilota davant de tots els mitjans presents. També ha jugat un petit rondo amb nens de diferents acadèmies del Barça repartides arreu del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)