Barça

Christensen: “Jugar al Barça era el meu somni”

Quan tenia només 8 anys, Andreas Christensen va escriure en un paper que un dels seus somnis era arribar a ser jugador del Barça. 18 anys després, el danès ha aconseguit complir un dels seus propòsits i aquest matí ha signat el contracte que el lliga al FC Barcelona durant les properes quatre temporades amb una clàusula de rescissió de 500 milions d’euros. Ho ha fet acompanyat del president Joan Laporta al camp d’entrenament Tito Vilanova i davant de la seva família, que ha volgut acompanyar-lo en aquest dia tan especial.

Andreas arriba “motivat per començar a competir” en un club “que encaixa amb el meu estil”. El danès també va rebre la trucada de Xavi i, tot i que no ha volgut donar detalls de la conversa, li va agradar que l’entrenador “conegués tan bé com sóc i com jugo”. Una vegada va confirmar l’acord amb el Barça, Andreas va consultar als jugadors espanyols del Chelsea sobre com és la cultura del futbol comparada amb Anglaterra. També a Martin Braithwaite, qui li va donar més detalls sobre la vida a Barcelona.

Sobre els seus problemes a l’hora de controlar els nervis en situacions de màxima pressió, Andreas ha estat contundent: “Estic sa i preparat per jugar”. El danès, de 26 anys, ha dit estar “orgullós” de la seva etapa al Chelsea, on ha jugat diferents finals i ha guanyat títols. Ara, ve “amb la ment fresca” i amb ganes de guanyar-se un lloc a l’onze titular d’entre tots els centrals que ara mateix hi ha la plantilla del Barça de qui pensa que “són jugadors molt bons” i això el motiva.

Christensen ha recalcat que “jugar al Barça era un somni que tenia des de ben petit” i per això va ser fàcil escollir el club blaugrana d’entre les ofertes que tenia. La passió li ve de veure jugar un dels millors Barça de la història amb Ronaldinho i Deco a la plantilla. “M’impressionava tota la creativitat que els jugadors desprenien al camp i per mi, seguir els partits del Barça era el millor”.

Fent gal·la d’un elegant estil britànic a l’hora de vestir, Andreas ha rebut el carnet de soci culer de mans del president i ha deixat la seva signatura en una lona amb el seu rostre, que serà subhastada per projectes engegats per la Fundació Barça. Un cop acabada la part més protocolaria, el danès s’ha vestit de curt amb la nova equipació del Barça per a la temporada 2022/23 i ha demostrat la seva destresa amb uns tocs de pilota i un rondo amb nens de diferents acadèmies del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)