Barça

Avançant en l’operació sortida

Alliberar. Després de la cessió de Clement Lenglet al Tottenham, el pròxim futbolista que abandonarà la disciplina blaugrana podria ser Francisco Trincão, cap a l’Sporting de Portugal

Més enllà de la continuïtat de Dembélé i l’arribada d’altres jugadors, pendents de l’activació de la segona “palanca”, el Barça continua treballant i avançant en la sortida dels futbolistes que no compten per a Xavi. Després de la cessió de Lenglet al Tottenham, el pròxim moviment podria ser la marxa de Francisco Trincão. El portuguès és més a prop de tornar al seu país, concretament per jugar a l’Sporting de Portugal. Segons diversos mitjans del país, l’acord és pràcticament total. En un principi s’havia valorat l’opció d’una cessió, però els portuguesos podrien pagar 10 milions d’euros per l’extrem blaugrana. Trincão tancaria així una etapa molt curta al Barça, en què només va vestir la samarreta blaugrana la temporada 2020/21. L’any passat va jugar cedit al Wolverhampton anglès. Tornar a Portugal implicaria tornar a la lliga on va donar-se a conèixer quan jugava en el Braga.

Malgrat aquestes dues operacions –la cessió de Lenglet i la sortida de Trincão–, el Barça encara té diversos noms a la rampa de sortida i sense un destí concret. És el cas de Samuel Umtiti –la prioritat del club per la seva alta fitxa–, Riqui Puig, Rey Manaj, Miralem Pjanic, Neto o Óscar Mingueza. Un altre que no entra en els plans de Xavi és Martin Braithwaite. El danès, que està decidit a quedar-se, s’incorporarà als entrenaments aquest dilluns després d’haver estat convocat amb la seva selecció per disputar la Nations League. Malgrat que encara queda més d’un mes i mig de mercat, el Barça vol desprendre’s d’aquests jugadors per alliberar massa salarial i poder inscriure així els nous fitxatges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)