Barça

Rafa Márquez, nou entrenador del Barça Atlètic

El mexicà serà el nou entrenador del filial fins al 2024

El Futbol Club Barcelona i Rafa Márquez han arribat a un acord per a la seva incorporació com a nou entrenador del Barça Atlètic de cara a les properes dues temporades, fins al 30 de juny del 2024. Era un secret de domini públic després de la destitució de Sergi Barjuan com a tècnic del filial blaugrana, però faltava l’anunci oficial de l’acord.

El mexicà viurà la seva segona etapa al club blaugrana, després d’haver estat defensat la samarreta del primer equip durant set temporades, del 2003 al 2010. La nova etapa de Márquez com a tècnic del Barça Atlètic començarà aquest mateix divendres 15 de juliol amb les proves mèdiques, i el dissabte 16 dirigirà el primer entrenament de la pretemporada del filial.

Márquez torna al Barcelona després de la seva etapa com a futbolista. La temporada 2003/04 va aterrar al Camp Nou procedent del Mònaco, sent el primer jugador mexicà que vestia la samarreta culer. Com a blaugrana va jugar un total de 242 partits i va anotar 13 gols. Al palmarès amb el Barcelona trobem dues Champions, quatre Lligues, una Copa del Rei, tres Supercopes d’Espanya, una Supercopa d’Europa i un Mundial de Clubs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)