Barça

Àlex Carbonell i Emre Demir, nous jugadors blaugrana

El Barça Atlètic ha anunciat aquesta tarda dues incorporacions per a la temporada 2022/23: el migcampista Àlex Carbonell i el davanter Emre Demir.

El migcampista de Sant Cugat del Vallès, retorna al Barça per tercera vegada. Amb 24 anys, Carbonell ja havia passat per Can Barça dues vegades. Primer, en categories inferiors fins a infantil. Quan va ser cadet, va marxar al’UE Cornellà. Va tornar a incorporar-se al club blaugrana juvenil. La temporada 2016/16 va debutar amb el Barça B i la següent va poder fer-ho amb el primer equip en un partit de Copa del Rei. Després d’aquesta segona etapa blaugrana, Carbonell va passar per Reus, Còrdoba, el filial del València, el Fortuna Sittard, el Lucerna, i la passada campanya la va lluitar amb elCelta B. Ara, el migcampista de Sant Cugat ha arribat a un acord amb el Barça, per jugar amb el filial, de moment, una temporada.

Per altra banda, també s’ha anunciat l’arribada del turc Emre Demir. El jove de 18 anys, ha arribat a un acord amb el Barça per la seva vinculació amb el club fins el juny del 2027. Demir arriba procedent del Karsyapor, i l’acord entre el club turc i el blaugrana per l’ arribada del jugador ja havia estat anunciat el setembre de l’any passat. El davanter turc ja ha passat les proves mèdiques i queda pendent la signatura del contracte amb el president.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)