Barça

Oficial: Riqui Puig al LA Galaxy fins al 2025

Riqui Puig ja no és jugador del Barça. El conjunt blaugrana ha tancat l’acord amb Los Angeles Galaxy per al traspàs del migcampista, que tanca una etapa de nou anys vinculat al club que va iniciar en l’etapa de cadet, després d’arribar procedent del Jàbac Terrassa. L’acord, però, no inclou compensació econòmica per al Barça, que si que es guarda una opció de recompra i el 50 per cent d’una hipotètica futura venda i, el més important, allibera un salari per continuar rebaixant la massa salarial del club, l’objectiu indispensable en l’operació sortida que s’ha accelerat els últims dies –Mingueza va ser traspassat ahir al Celta en un acord de característiques similars–.

Amb aquest traspàs Riqui Puig deixa el Barça després de ser jugador de ple dret del primer equip les dues últimes temporades, en què no ha aconseguit fer-se un lloc a l’equip. Cap dels quatre entrenadors que ha tingut –Valverde, Setién, Koeman i Xavi– ha confiat en ell i finalment l’egarenc li ha obert la porta de sortida aquest estiu deixant molt clar que no comptava amb ell, com ja va demostrar durant el curs passat.

En els quatre cursos que Riqui Puig ha participat amb el primer equip –els dos primers sent jugador del filial– el migcampista de Matadepera ha acumulat un total de 54 partits entre lliga, copa i Champions, tot i que només 15 d’ells els ha jugat com a titular, i amb dos gols marcats en la lliga.

Ara Riqui Puig, amb 22 anys –en farà 23 el proper 13 d’agost–, obrirà una nova etapa a la MLS, un destí sorprenent per un futbolista encara jove i que havia despertat la il·lusió del barcelonisme quan va fer les seves primeres aparicians. Amb LA Galaxy Riqui Puig signa contracte fins al final de la temporada regular del 2025.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)