Barça

Riqui Puig ja és de LA Galaxy

Oficial. El Barça tanca l’acord per al traspàs del migcampista al conjunt californià de la MLS, amb un acord en què es reserva una opció de recompra i un 50% d’una futura venda

Gairebé van fer esperar fins a l’últim moment, però ahir al vespre el Barça i Los Angeles Galaxy van fer oficial l’acord per al traspàs de Riqui Puig al conjunt californià de la MLS, amb el qual el migcampista de Matadepera signa contracte per a les pròximes tres temporades, fins al juny del 2025. L’acord no inclou cap compensació econòmica per al conjunt blaugrana, que el que sí que fa és reservar-se un dret de recompra i el 50% d’una hipotètica futura venda, el mateix que va fer amb Óscar Mingueza al Celta.

Amb aquest traspàs, Riqui Puig deixa el Barça després de ser jugador de ple dret del primer equip les dues últimes temporades, en què no ha aconseguit fer-se un lloc a l’equip. Cap dels quatre entrenadors que ha tingut –Valverde, Setién, Koeman i Xavi– ha confiat en ell i finalment el vallesà li ha obert la porta de sortida aquest estiu deixant molt clar que no hi comptava, com ja va demostrar durant el curs passat.

El migcampista ha acumulat un total de 54 partits entre lliga, copa i Champions, tot i que només 15 els ha jugat com a titular, i amb dos gols marcats en la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)