Barça

Neto, únic descartat per al Gamper

El Barça 2022/2023 fa demà la seva estrena davant l’afició al Trofeu Joan Gamper. Els blaugranes rebran al Pumas al Camp Nou (20h). Serà també la primera presa de contacte entre els seguidors culers i les noves incorporacions: Lewandowski, Raphinha, Koundé –que debutarà–, Kessié i Christensen.

Per aquest partit, el tècnic Xavi Hernández ha convocat fins a 31 futbolistes. El terrassenc ha citat a tots els jugadors del primer equip a excepció de Neto, que ahir ja no es va entrenar amb permís del club i que aviat podria tancar la seva sortida. En canvi, sí que hi són Umtiti i Braithwaite, futbolistes que no compten per a l’entrenador blaugrana.

La llista la formen Ter Stegen, Iñaki Peña, Arnau Tenas, Dest, Koundé, Araujo, Christensen, Piqué, Eric Garcia, Umtiti, Jordi Alba, Balde, Sergi Roberto, Pjanic, Pedri, Nico, De Jong, Kessié, Gavi, Collado, Pablo Torre, Dembélé, Raphinha, Lewandowski, Aubameyang, Ferran Torres, Ansu Fati, Memphis, Braithwaite i Ez Abde.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)