Barça

Alexia: “Sentir tanta gent a prop ha fet que tot es paeixi millor”

El Barça va disputar ahir el primer amistós de la pretemporada contra l’AEM (10-0). Una de les grans absències va ser la d’Alexia Putellas, lesionada de gravetat fa prop d’un mes després de trencar-se el lligament encreuat del genoll esquerre. Malgrat tot, la capitana no va voler perdre’s l’estrena de les seves companyes i va presenciar el partit des de la llotja de l’estadi Johan Cruyff acompanyada de les altres lesionades de l’equip.

A la mitja part del duel, Alexia va atendre els mitjans del club. La capitana va explicar com es troba. “Estic bé dins del que cap en aquesta situació i vaig recuperant-me matí i tarda. Seran processos que hauré d’anar superant. Són coses que, per sort, fins ara no havia viscut. A poc a poc. Toca fer costat a l’equip, que és l’important”, explica Alexia. La capitana no dubta del potencial de les seves companyes. “La confiança és màxima, com la té tota l’afició. És una nova temporada i hem d’anar a per tot”.

Són les primeres declaracions públiques de la blaugrana després de lesionar-se. La migcampista també va voler agrair el suport rebut. “M’he sentit molt recolzada. No puc contestar a tothom, però aprofito per donar les gràcies. Han estat moments durs i sentir tanta gent a prop ha fet que això es paeixi una mica millor”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)