Barça

El Barça allibera la fitxa de Neto Murara

El Barça ha alliberat la fitxa anual de Neto Murara després que el porter acceptés la carta de llibertat per tal de fitxar pel Bournemouth, equip de la Premier anglesa.

El brasiler és el tercer jugador descartat, després de Mingueza i Riqui Rubio, que marxa del club i allibera així massa salarial per tal que l’entitat agafi una mica d’oxigen i pugui inscriure a les noves incorporacions, tot i que encara quedi feina per fer.

Neto va arribar al Barça l’estiu del 2019 procedent del València en una operació conjunta amb el club valencià i el blaugrana, que van intercanviar al brasiler i Cillessen per tal d’equilibrar els números.

Des de la seva arribada fins avui, que ja és història passada amb el Barça, Neto ha jugat un total de 21 partits com a culer comptant totes les competicions possibles –dotze de lliga, quatre de copa, quatre de Champions League i un de supercopa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)