Barça

Laporta: “El Barça sempre serà dels socis”

La jornada del Trofeu Joan Gamper ha començat aquest matí amb la celebració de la Festa de les Penyes, que ha tingut lloc al pavelló de la Pista de Gel amb la participació de 600 penyistes. El president del Barça Joan Laporta s’ha dirigit a tots ells i ha estat clar quan ha fet referència a la possibilitat que el club es converteixi en SAE. “Asumeixo el compromís que mentre tingui l’honor de ser el president del Barça el nostre club sempre serà dels socis”. També ha volgut fer menció a l’operació de les palanques, “nosaltres hem decidit les operacions que veiem més beneficioses per al club. Tots aquells que preveien mal auguris per al nostre club, no van calibrar la força del Barça i la importància de la marca Barça. El món del futbol torna a mirar al Barça, i la gira dels Estats Units ens ho ha demostrat”.

En aquesta trobada també s’han presentat els nous jugadors, Lewandowski, Rapinha, Koundé, Christiensen i Kessié. Els jugadors han agraït la benvinguda rebuda per tota l’afició i han expressat els seus desitjos de poder aconseguir els màxims èxits amb el Barça. El president ha destacat els esforços que ha realitzat el club per poder retornar la il·lusió a l’aficionat barcelonista. “Hem treballat per trobar solucions per revertir la difícil situació econòmica, per controlar la despesa, reduir la massa salarial i el finançament del club”. A més, ha assegurat que “es podran inscriure a tots els fitxatges”.

Aquest vespre, a les 20h, el primer equip s’enfrontarà al Pumas UNAM en el Camp Nou. Abans es farà la presentació de tota la plantilla davant de tota l’afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)