Golejada i espectacle blaugrana al Gamper (6-0)

El Gamper ha tingut clar color blaugrana. El Barça ha superat el Pumas amb claredat (6-0) i davant més de 80.000 persones, que han gaudit d’una autèntica festa, especialment durant els primers quaranta-cinc minuts.

La primera part ha tingut dos protagonistes que prometen oferir tot un espectacle al llarg del curs: Robert Lewandowski i Pedri. Entre els dos han fabricat tres dels gols del Barça. El polonès només ha necessitat tres minuts per marcar el seu primer gol davant la seva nova afició. Ho ha fet després d’una passada del canari i de driblar el porter rival. Dos minuts després, canvi de papers amb idèntic final. Els dos altres atacants blaugranes, Raphinha i Dembélé, també s’han volgut sumar a la festa. El francès ha rematat de forma potent una bona centrada del brasiler per fer el tercer (10’). I abans del minut 20, un altre cop han aparegut Lewandowski i Pedri. El polonès ha deixat un dels detalls del partit amb una passada de taló espectacular. El canari ha fet la resta: ha deixat assegut el defensa rival i ha definit amb precisió per fer el 4-0 amb què s’ha arribat al descans un cop l’equip de Xavi ha afluixat un pèl el ritme.

Al descans han arribat els primers canvis. Els jugadors que han entrat al camp ho han fet amb ganes i Aubameyang ha tornat a demostrar el seu olfacte golejador rematant una bona centrada de Kessié al segon pal (49’). El gabonès també ha enviat una pilota al travesser minuts més tard. Qui ha tancat la golejada, però, ha estat un dels jugadors amb el futur incert: Frenkie de Jong. El neerlandès ha recuperat una pilota prop de l’àrea i ha definit amb qualitat davant el porter (85’). El Camp Nou ha respost corejant el seu nom. Pumas no s’ha acostat a la porteria del Barça fins al minut 86, amb un xut ben rebutjat per Iñaki Peña. Amb el partit amb un ritme molt més baix, una de les notícies destacades del segon temps ha estat que el Camp Nou ha pogut veure el debut amb el Barça de Koundé, que ha disputat la darrera mitja hora fent parella amb Gerard Piqué.